Gordijnen

Op maat gemaakt
Gordijnen maken is natuurlijk vakwerk. Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen. U kunt bij ons kiezen of u de gordijnen op maat wil laten maken. Wij hebben een eigen atelier waar vakmensen uw gordijnen op maat maken en afwerken.
 

Gordijnen energiebesparend
Naast dat gordijnen sfeer bepalend zijn hebben overgordijnen meer goede eigenschappen; u helpt het milieu en uw eigen portemonnee door 's avonds de gordijnen te sluiten. Gordijnen hebben namelijk een isolerende werking, dit zorgt er voor dat de warmte binnen blijft. Dit zorg ervoor dat uw energierekening wat lager is en u geniet van meer privacy omdat uw interieur van buitenaf niet meer zichtbaar is. Gordijnen absorberen geluid. Om deze isolerende werking te vergroten raden wij u aan om de gordijnen te laten voeren. Tevens verhoogt de voering niet alleen de isolerende werking van de gordijnen, maar het geeft de gordijnen een verduisterende werking. 


Gordijnen (overgordijnen)
U kunt natuurlijk kiezen voor gordijnen die in harmonie zijn met wanden en vloerbekleding of juist in contrast hiermee. Wij bieden een ruime collectie gordijnen aan: effen uni stoffen, mooie motieven, een leuke print,velours of verduisterende gordijnen. Wij bieden ook bijpassende accessoires voor gordijnen in dezelfde kleuren als uw overgordijnen.

 

Inbetweens / vitrages
Gordijnen en vitrage zijn echte sfeermakers in je woon- en slaapkamer. Denk goed na over de kleur, de plooi of het dessin en houd rekening met de voor- en nadelen van de verschillende stoffen en materialen.
Veel mensen kiezen voor vitrage vanwege de privacy. Vitrages temperen het daglicht en zorgen dat voorbijgangers niet bij je naar binnen kijken. Past vitrage niet helemaal bij jou? Inbetween-gordijnen laten ook licht door en dragen dankzij een mooie tint, kleur of patroon bij aan de sfeer van je interieur.

Van oudsher worden gordijnen en vitrage gecombineerd. Vitrage hangt dichtbij de ramen en de gordijnen hangen daar op hun beurt weer voor. Je zorgt voor eenheid in je interieur als het materiaal, de kleur en de sfeer van beide lagen mooi op elkaar aansluiten.

Inbetween

Vouwgordijnen / Roman shades
Vouwgordijnen (Roman shades) voor de ramen geven een sfeervolle en een warme uitstraling in huis. U kunt uit onze collectie gordijnstalen praktisch elke stof kiezen en gebruiken voor elk vouwgordijn. Het systeem wat wij daarvoor gebruiken loopt soepel, en is van goede kwaliteit. De meeste stoffen zijn wasbaar, en (redelijk) eenvoudig van het systeem af te halen door middel van klittenband. Wel zo praktisch ! 

  

Rolgordijnen
Rolgordijnen zorgen er niet alleen voor dat de kamer wordt verduisterd, maar ook dat het geluid wordt gedempt, de warmte binnen blijft en dat de kou buiten wordt gehouden. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis.

Wij hebben een uitgebreide collectie hoogwaardige rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht.

U kunt rolgordijnen ook goed gebruiken om in de zomer uw huis koeler te houden. Een speciale warmtewerende coating refelecteerd tot wel 68% van de zonnewarmte en is zeer geschikt voor o.a. serres, slaapkamers en dakramen. Ook kunt u kiezen voor diverse stoffen met een gekleurde voorkant en een gemetalliseerde of witte warmtereflecterende achterkant.

Rolgordijnen 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gordijnen Fotoimpressie Acties Acties!