Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën zijn in de jaren 50 van de vorige eeuw wereldwijd geïntroduceerd. De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de richting van het licht. En met de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen. Onze collectie horizontale jaloezieën biedt eindeloze variaties door de vele materialen en kleuren. Kies voor aluminium, transparante kunststof of hout (waaronder bamboe).

Als je een elegante uitstraling in je interieur wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. De brede horizontale jaloezie geeft juist een stoer effect! Onze vakkundige medewerkers denken met u mee en bieden u advies op maat.


horizontale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën ook wel verticale lamellen genoemd, zijn praktisch en stijlvol, u kunt op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen. Verticale jaloezieën zijn ideaal voor schuifpuien en grote raampartijen en leverbaar tot een lengte van wel zes meter. Er is altijd een geschikte verticale jaloezie voor de meest uiteenlopende raamvormen, raam/deur combinaties, erkers en toogramen. De eigentijdse collectie biedt u keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedtes. Het assortiment aan prachtige kleuren en designs is zo uitgebreid, dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit op uw interieur.

verticale jaloezieën

Gordijnen Fotoimpressie Acties Acties!