Shades

Silhouette® shades

Silhouette® Shades zijn licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie. Met deze unieke, buitengewoon mooie decoratieve gordijnen is het mogelijk precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen te laten. De lamellen van zacht textiel draaien tussen tussen twee transparante stoflagen. Zo kunt u de sfeer eindeloos variëren door de lamellen zodanig te draaien dat u meer of minder licht door uw kamer laat gaan.

Woninginrichting Johan Vergauwen maakt de Silhouette® Shades op maat en daarnaast monteren onze vakmensen de Shades voor u.
Zo krijgt u het mooiste resultaat.

Silhouette Shades

Facette® shades

Voor een perfect evenwicht tussen privacy en licht op elk tijdstip van de dag. Met de eindeloze ketting kunt u de doorschijnende en ondoorschijnende delen langs elkaar heen schuiven en de shade zo gedeeltelijk of volledig sluiten. Er zijn verschillende kleurstellingen mogelijk om uw woonruimte mooier te maken en in te spelen op hedendaagse trends.

facette shades

Duette® Shades

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen van de shades helpen de warmte 's zomers buiten en 's winters binnen te houden, duette shades stellen u in staat een besparing op uw energierekening te realiseren. 

Duette® Shades zijn er in een breed assortiment mooie stoffen, rijke structuren en in drie transparanties.Daarmee is een precieze lichtkeuze en privacy mogelijk. Ze bieden een mooi plooienpatroon voor ramen van alle afmetingen en vormen. Door de ruime kleurkeuze creëert u de gewenste sfeer voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Bij Duette® Shades zijn er geen zichtbare gaten voor de bedieningskoorden, zodat het geheel strak oogt. 

Duette shades

Plissé Shades
Plissé shades zijn compact en bieden veel mogelijkheden als zonwering, afsluiting en decoratie. 
Onze collectie Plissé Shades bestaat uit een uitgebreid kleurenassortiment, van zachte, subtiele pastelkleuren tot aan warme aardtinten en felle, levendige kleuren. U heeft de keuze uit verschillende soorten coatings zoals, vochtbestendig, stofwerend, antibacterieel of vlamvertragend. Een andere optie is de warmtereflecterende Topar® coating. Deze kleurloze Topar® coating reflecteert tot wel 68% van de zonnewarmte en helpt 's zomers het huis koeler te houden. Hierdoor zijn Plissé Shades zeer geschikt voor o.a. serres en dakramen.

De strakke en smal geplooide Plissé Shades zijn geknipt voor ramen van vrijwel elke vorm, en bijzonder geschikt voor schuine ramen en ramen van serres. Ook draai-kiepramen en schuif- en draaideuren zijn geen probleem.
Met onze optionele 
zijgeleiding worden uw Plissé Shades aan het kozijn bevestigd en op hun plaats gehouden. Zo voorkomt u dat er aan de zijranden een lichtspleet ontstaat.

Plissé Shades kunnen van boven naar beneden, van beneden naar boven of allebei worden bediend.
Dat is ideaal voor badkamers of ramen die op straat uitkijken, maar ook perfect voor kantoren waar schittering moet worden voorkomen. U kunt ook kiezen voor het koordloze LiteRise® bedieningssysteem hiermee kunt u de shades eenvoudig omhoog en omlaag bewegen naar elke gewenste positie.

 Plissé shadesPlissé gordijnen

 

Roman Shades/vouwgordijnen
Vouwgordijnen (Roman shades) voor de ramen geven een sfeervolle en een warme uitstraling in huis. U kunt uit onze collectie gordijnstalen praktisch elke stof kiezen en gebruiken voor elk vouwgordijn. Het systeem wat wij daarvoor gebruiken loopt soepel, en is van goede kwaliteit. De meeste stoffen zijn wasbaar, en (redelijk) eenvoudig van het systeem af te halen door middel van klittenband. Wel zo praktisch !

 Roman shades /  vouwgordijnen

 

 

 

Gordijnen Fotoimpressie Acties Acties!